مراقبت های پس از زایمان
مراقبت های پس از زایمان : زنان پس از تولد نیاز به حمایت و نظارت دقیق دارند. بیشتر مرگ و میر مادران و نوزادان در شش هفته اول پس از زایمان اتفاق می افتد، با این حال این مرحله نادیده گرفته شده ترین مرحله در ارائه مراقبت های با کیفیت از مادر و نوزاد است.با اسپرینگ همراه باشید .
WHO برای پرسنل بهداشتی ماهر و کارکنان بهداشتی جامعه که از زنان و نوزادان پس از تولد حمایت می کنند، راهنمایی های فنی ارائه می دهد.
مراقبت های اولیه برای همه نوزادان باید شامل ترویج و حمایت از شیردهی زودهنگام و انحصاری در صورت امکان، گرم نگه داشتن نوزاد، افزایش شستن دست ها و ارائه مراقبت های بهداشتی از بند ناف و پوست باشد.
شناسایی شرایطی که نیاز به مراقبت بیشتر دارند و مشاوره در مورد زمان بردن نوزاد به یک مرکز بهداشتی بسیار مهم است. خانواده ها باید در مورد شناسایی علائم خطر، آگاهی از مراقبتی که هم زن و هم نوزاد تازه متولد شده به آن نیاز دارند، و اینکه در صورت نیاز به کجا خدمات ارائه دهند، مشاوره شوند.به ادامه مقاله مراقبت های پس از زایمان توجه فرمایید .
همه زنان و نوزادان به معاینات پس از زایمان در ۶ هفته اول نیاز دارند. همانند مراقبت های دوران بارداری، ترویج یک سبک زندگی سالم با تغذیه خوب، تشخیص و پیشگیری از بیماری ها، حمایت از زنانی که ممکن است خشونت شریک جنسی را تجربه کنند و اطمینان از دسترسی به سلامت جنسی و باروری از جمله تنظیم خانواده پس از زایمان، کلید مراقبت های با کیفیت پس از زایمان است.
مراقبت های پس از زایمان :
مراقبت با کیفیت بالا در مراکز بهداشتی برای همه زنان و نوزادان حداقل ۲۴ ساعت پس از تولد، با حداقل سه معاینه اضافی پس از زایمان در شش هفته اول الزامی است . در صورت امکان، این تماسهای اضافی باید شامل بازدیدهای خانگی نیز باشد تا کارمند بهداشت بتواند حداکثر نظارت را داشته باشد. در مورد زایمان در خانه، اولین تماس پس از زایمان باید در اسرع وقت و حداکثر ۲۴ ساعت پس از تولد اتفاق بیفتد.
درمان، حمایت و مشاوره برای کمک به بهبودی و مدیریت مشکلات رایجی که زنان ممکن است پس از زایمان تجربه کنند، مانند درد پرینه و احتقان سینه
غربالگری همه نوزادان از نظر ناهنجاری های چشمی و نارسایی شنوایی و همچنین واکسیناسیون در بدو تولد الزامیست .
علل عمومی درد پرینه
هم در زنان و هم در مردان، شرایط متعددی میتواند باعث درد پرینه شود:
عفونت مجاری ادرار (UTI)
عفونت دستگاه ادراری، عفونتی است که در هر قسمت از سیستم ادراری شما مثل مجرای ادرار، مثانه، حالبها یا کلیهها وجود دارد. بیشتر عفونتهای ادراری بر دستگاه ادراری تحتانی، که شامل مثانه و مجرای ادرار شما میشود، تأثیر میگذارد.
UTI در زنان شایعتر است، اما هر کسی میتواند به آن مبتلا شود. این بیماری زمانی اتفاق میافتد که باکتریها از طریق مجرای ادرار وارد بدن و باعث عفونت میشوند.
علاوه بر درد پرینه، عفونت ادراری همچنین میتواند باعث ایجاد موارد زیر شود:
- نیاز شدید و مداوم به ادرار کردن
- ادرار با بوی تند
- احساس سوزش در هنگام ادرار کردن
- تکرر ادرار که فقط مقدار کمی از آن خارج میشود.
- ادرار کدر یا با رنگی غیرعادی
- درد مبهم لگن در زنان
مایل به ثبت دیدگاه هستید؟